ScherpAdvies mobile logobanner
ScherpAdvies homebanner

Scherp Advies ontzorgt het MKB

Profiteer van 25 jaar ervaring en deskundigheid!

Wij zijn dé organisatie voor het MKB in de regio Midden-Nederland, altijd paraat om de ondernemer van dienst te zijn.

Met al ruim 25 jaar ervaring ontzorgt Scherp Advies bedrijven op het gebied van administratie en belastingadvies. De kernwaarden binnen ons bedrijf zijn persoonlijk contact en betrokkenheid bij de ondernemer. Op deze manier komen wij altijd tot een succesvolle samenwerking. Wij staan voor u klaar als online boekhouder, maar ook voor administratieve diensten, salarisadministratie, belastingadvies of training kunt u bij ons terecht.

In samenspraak met u kijken wij naar wat het beste bij uw bedrijf, uw bedrijfsvoering en specifieke omstandigheden of behoeften past. Zo kunt u bij Scherp Advies altijd uitgaan van maatwerk oplossingen. En door onze samenwerking met deskundige partners op notarieel, hypothecair en juridisch gebied, als ook assurantiën, kunnen wij u een totaalpakket aan advies en diensten aanbieden. Zo heeft u alles onder één paraplu!

Wij geloven in een persoonlijke benadering 
In plaats van u een website voor te schotelen volgepropt met alle mogelijke samenstellingen van dienstverlening en advies, vertellen wij u liever hoe wij u kunnen helpen in úw specifieke situatie en behoeften. Daarvoor maken wij graag kennis met u!

Maak nú kennis met dé ontzorger voor het MKB, het verplicht u tot niets!

Bel 0343-453 319 

of gebruik ons contactformulier


BTW aangifte? Wij helpen u graag!

De aangifte voor de omzetbelasting moet weer gedaan worden. Bent u er nog niet aan toegekomen? Scherp Advies neemt het u graag uit handen. Interesse? Neem dan contact met ons op!


Bedrijvenambassadeur

Wij zijn sponsor en bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib. Lees hier meer!oxfam novib banner

Wij zijn sponsor en bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib

Scherp Advies BV

Hoflaan 6
3958 EE Leersum

T: 0343 453 319

F: 0343 461 777
E: info@scherpadvies.nl

Vrijdag, 05 Maart 2021 04:18